Oldal kiválasztása

AS 228P PLC központ

A DELTA gyártmányú AS 228 PLC központ ismertetése

A DELTA AS 228 PLC központ egy programozható logikai vezérlő, amely ipari alkalmazásokban használható. A PLC központ a DELTA AS szériájának egyik tagja, amely magas teljesítményt, megbízhatóságot és rugalmasságot kínál a felhasználóknak. A PLC központ a következő főbb jellemzőkkel rendelkezik:

– 16 bemenet és 12 kimenet, amelyek digitális jeleket képesek fogadni és küldeni.

– 32 bites processzor, amely 0,5 µs ciklusidővel dolgozik.

– 64 KB programmemória és 64 KB adatmemória, amelyek bővíthetők opcionális memóriakártyákkal.

– Beépített RS-232 és RS-485 kommunikációs portok, amelyek lehetővé teszik a PLC központ csatlakoztatását más eszközökhöz vagy hálózatokhoz.

– Támogatja a leggyakoribb programozási nyelveket, mint a Ladder Diagram, Function Block Diagram, Instruction List és Structured Text.

– Támogatja a MODBUS, PROFIBUS és CANopen ipari kommunikációs protokollokat.

– Könnyen telepíthető és karbantartható a kompakt méretnek, a moduláris felépítésnek és a felhasználóbarát szoftvernek köszönhetően.

A DELTA AS 228 PLC központ ideális választás olyan ipari alkalmazásokhoz, mint a gépvezérlés, az automatizálás, a folyamatirányítás, az épületautomatika és a megújuló energia. A PLC központ segítségével növelheti a termelékenységet, csökkentheti a költségeket és javíthatja a minőséget. Ha többet szeretne megtudni a DELTA AS 228 PLC központról, látogasson el webáruházunkba, vagy lépjen kapcsolatba velünk.