Oldal kiválasztása

 

A Delta gyártmányú PLC-k (programozható logikai vezérlők) széles körben alkalmazhatók az ipari automatizálás területén. A PLC-k elektronikus műveleteket végeznek, és könnyen tárolhatók, bővíthetők, valamint szekvenciális/pozíciós vezérlést, időzített számlálást és bemeneti/kimeneti vezérlést biztosítanak. A Delta PLC-k gyors logikai műveleteket, gazdag utasításkészletet és többféle funkciókártyát kínálnak, valamint támogatják a különböző kommunikációs protokollokat, így a Delta AC motorhajtást, szervót, ember-gép interfészt és hőmérséklet-szabályozót az ipari hálózaton keresztül egy teljes „Delta megoldásba” kapcsolják. A Delta PLC-k három fő sorozatból állnak: AH sorozat, AS sorozat és DVP sorozat.

Az AH sorozat a magas szintű alkalmazásokhoz nyújt automatizálási megoldásokat. A moduláris hardverstruktúra, a fejlett funkciók és a nagymértékben integrált szoftver egy rendszermegoldást biztosít a folyamatvezérlési alkalmazásokhoz. Az AH sorozat többféle CPU-t (standard, redundáns és mozgás) és bővítőmodult kínál, valamint többtengelyes mozgásvezérlést végezhet mozgáshálózaton keresztül, például EtherCAT-en, hogy nagy sebességű, nagy pontosságú gépvezérlést hajtson végre.

Az AS sorozat egy kompakt moduláris középkategóriás PLC, amely mindenféle automatizált berendezéshez tervezett nagy teljesítményű többcélú vezérlő. Az AS sorozat standard CPU-ja a Delta saját fejlesztésű 32 bites SoC CPU-jait használja a fokozott végrehajtási sebességhez (40 k lépés/ms), és akár 32 bővítőmodult vagy akár 1024 bemenetet/kimenetet támogat. Pontos pozíciós vezérlést biztosít akár 8 tengelyhez CANopen mozgáshálózaton keresztül és max. 6 tengelyhez impulzusvezérléssel (200 kHz). Az AS sorozat mozgás CPU-ja EtherCAT/CANopen mozgásvezérlési interfészt és több kommunikációs portot tartalmaz. Emellett mozgásvezérlési funkcióblokkokat is kínál, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és akár 16/24 valós tengelyt szinkronizálhat egy frissítési ciklusban. Az AS sorozat vezérlőit széles körben használják a csomagoló-, nyomtatási-, címkéző-, textil- és gyógyszeripari gépekben.

Az AS sorozatról további információkat a következőkben olvashat:

– Az AS sorozat CPU-ja beépített RS-485 porttal *2, Mini USB porttal, Ethernet porttal és Micro SD kártya foglalattal rendelkezik.
– Az AS sorozat robosztus rackless dizájnt és szabadalmaztatott DIN sín csipeszeket használ a közvetlen dugaszolható / kihúzható modul telepítéséhez és cseréjéhez.
– Az AS sorozat számos modult kínál a választáshoz: digitális I/O modulok, analóg I/O modulok, terhelés cella modulok, hőmérséklet mérési modulok, soros kommunikációs modulok, ipari busz modulok és tengely pozícionáló vezérlő modulok.
– Az AS sorozat ISPSoft szerkesztő szoftvert használ a programozáshoz, hardver konfiguráláshoz, hálózati kommunikációhoz, rendszer diagnosztikához és pozícionálási tervezéshez.

A DVP sorozat a Delta DVP-S sorozatának magasabb kategóriás modellje. Nagyobb programkapacitást és adatregisztereket biztosít az igényesebb és összetettebb alkalmazásokhoz. A DVP sorozat CPU-ja beépített 4 magas sebességű számlálóbemenettel rendelkezik, akár 4-tengelyes vezérlést (impulzus) és akár 8-tengelyes (CANopen) pozíciós kimenetet támogat (opcionális). Több protokollt és robusztus hálózati funkciókat biztosít, és a felhasználók gyorsan elvégezhetik az integrációt és a csatlakozást a felhasználóbarát konfigurációs szoftver segítségével.