Ha csak az egyik képen lát "zöldségeket"

és szakmabeliként szükségét érzi a továbblépésnek:

 

mi létrehoztuk Önnek egy kedvezményes PLC kezdőcsomagot tanuláshoz, programjainak kipróbálásához. Ne halogassa tovább a régen esedékes önfejlesztést. Ha eddig még túl bonyolultnak is tűnt a PLC gyakorlati alaklmazása, itt az idő, hogy Ön is a keresett és biztos szakmai háttérrel rendelkező villamos szakik soraiba lépjen.

Igen, látni szeretném az ajánlatukat

Hogy megéri ez Önnek?

 

Talán sokszor nézegette már az “überfirma” vezérlésgyártók csili-vili kezdőcsogjait és végül túl nagy befektetésnek tartotta az új szakmai ismeretek megszerzéséért. Tőlünk most az OMRON és SIE árak töredékéért szerezheti be azt a csomagot, amivel garantáltan megtanulhatja és begyakorolhatja a PLC vezérlések alapjait és kezelésüket. Nem csak papíron és elméletileg, hanem biztosítva a magabiztos tudást is (amiért persze később elkérhető  a megfelelő szintű anyagi ellenszolgáltatás).

Ráadásul:

 

 

 

Akció!

DELTA STARTER KIT 3 csomag

Original price was: 156.347 Ft.Current price is: 141.654 Ft. + ÁFA

A CPU-n 8 digitális bemenet (24V DC) és 6 relés kimenet található.

DELTA PLC Starter kit 3

A csomag tartalma:

1 db PLC központ DVP14SS211R (rendelhető NPN tranzisztoros kimrnettel is. A pénztárnál fizetéskor írja be a megjegyzés rovatba "NPN tranzisztoros kimenettel kérem".

1 db kapcsoló üzemű tápegység DRP024V060W-1AZ (AA)  DC 2A

1 db programozó kábel RS232 DVPCAB a kijelző és a PLC összekötésére, a direkt link kapcsolathoz

1 db 9 pólusú fordítódugó (apáról-apára) a kijelzőhöz

1 db színes, Intelligens 4,3" kijelző DOB-103WQ

1 db USB kábel A/B a kijelző programozásához (a direkt link kapcsolaton keresztül ugyaninnen programozható a PLC is)

1db 128 MB USB stick valamennyi ingyenes DELTA programozó szoftver letölthető linkjével,(PLC és kijelző programozó szoftver) PLC leírás, alkalmazási példák.

Amennyiben STARTER KIT 3 csomagot is rendel ingyenes kiszállítást kérhet az alábbi kuponkóddal: starterkit A Kosár menüpontnál adja meg ezt a kódot, frissítse a kosarat, majd feltétlenül jelölje be az Ingyenes kiszállítást a szállítás mezőben. (ellenkező estben a kiszállítás díja a pénztárnál felszámításra kerül) A STARTER KIT csomaggal együtt vásárolt termékek is beletartoznak az ingyenes kiszállítási kedvezménybe.

Úgy látja kevés a központi egységen lévő I/O-k száma az Ön projektjéhez? Innen közvetlenül megrendelheti hozzá a leggyakrabban használt bővítőmodulokat is (a szükséges darabszámot a Kosár-ban adhatja meg):

Akció!

Ha eddig még nem tette, rendelje meg most a Starterkit 3 csomagot.

Protected by Security by CleanTalk